CHUŤ KTOREJ NEODOLÁTE
- 1 celý plát lavaš pšeničný/špaldový 8 SJ
- 2 ks cvikla varená/pečená 104gr-1SJ
- špenátové listy 1 vanička
- opečené slnečnicové semienka
- bánovecká natierka syrová
- zavárané hrušky/v konzerve 80g – 1SJ
- 1 granátové jablko
plnené lavaš rolky cviklou, špenátom, syrovou nátierkou hruškou a granátovým jablkom
Plát lavašu si nakrájame na menšie kúsky, postupne na každý plát natierame bánoveckú syrovú nátierku, na ňu ukladáme plátky nakrájanej zaváranej hrušky, ďalej špenát, nastrúhanú/nakrájanú na pásiky cviklu a posypeme opečenými slnečnicovými semienkami. Opatrne zavinieme do rolky a necháme postáť na chladnom mieste. Pred servírovaním dozdobíme semienkami granátového jablka.) Dobrú chuť:) Do SJ započítavame lavaš 1 plát 8 SJ , hrušku 80 g -1 SJ a cviklu 104 gr – 1 SJ.
Množstvo
8 kusov
Čas prípravy
15 minút
Náročnosť
Nízka
Posledné komentáre