Plnené lavaš rolky cviklou, špenátom, syrovou nátierkou, hruškami a granátovým jablkom

CHUŤ KTOREJ NEODOLÁTE

  • 1 celý plát lavaš pšeničný/špaldový 8 SJ
  • 2 ks cvikla varená/pečená 104gr-1SJ
  • špenátové listy 1 vanička
  • opečené slnečnicové semienka
  • bánovecká natierka syrová
  • zavárané hrušky/v konzerve 80g – 1SJ
  • 1 granátové jablko

Plát lavašu si nakrájame na menšie kúsky, postupne na každý plát natierame bánoveckú syrovú nátierku, na ňu ukladáme plátky nakrájanej zaváranej hrušky, ďalej špenát, nastrúhanú/nakrájanú na pásiky cviklu a posypeme opečenými slnečnicovými semienkami. Opatrne zavinieme do rolky a necháme postáť na chladnom mieste. Pred servírovaním dozdobíme semienkami granátového jablka.) Dobrú chuť:) Do SJ započítavame lavaš 1 plát 8 SJ , hrušku 80 g -1 SJ a cviklu 104 gr – 1 SJ.

Množstvo

8 kusov

Čas prípravy

15 minút

Náročnosť

Nízka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *