- 2ks mrkvová tortilla bio vegan bez glutenov – zn.Beetgold (dostať v Zelená Špajza)
- 250 g šampiňóny
- 1 batát nakrájaný na hranolky
- 3 mrkvy nakrájané na hranolky
- 250 g špargľa
- 1 tofu na panvičku
- olivový olej na teplé použitie
- 1 avokádo
- vegan mayo
- micro bylinky – výhonky reďkovky, slnečnice
- soľ, korenie, kurkuma, grilovaná zelenina

Zeleninu očistíme, nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a ugrilujeme, alebo upečieme v rúre. Špargľu umyjeme krátko povaríme v slanej vode 1-2 minúty, následne opláchneme studenou vodou a na olivovom oleji krátko opečieme. Tofu na panvičku nakrájame na kúsky, poprášime kurkumou a rýchlo opečieme na panvici zo všetkých strán. Mrkvovú tortillu ohrejeme na panvici z oboch strán, naplníme grilovanou zeleninou a opečeným tofu. Preložíme, ozdobíme plátkami avokáda, vegan majonézou a micro bylinkami. 1 tortilla – 0,4 SJ. Dajú sa naplniť čímkoľvek, čo vás napadne a nemusia sa ani ohrievať, sú totiž už predpečené. Hlavnou prísadou týchto wrapov je lisovaná bio zelenina .Tieto wrapy sú dobrou voľbou na rýchle a zdravé jedlo. Dobrú chuť.)
2 porcie
25 minút
Nízka
Posledné komentáre