Patizónové mini pizze

  • 2ks mini patizóny
  • soľ
  • korenie na pizzu a cestoviny
  • bazalka
  • 2ks paradajky (paradajkový základ)
  • 2ks mozzarella
  • údený oštiepok plátky
  • pečený cesnak
  • olivový olej na teplé použitie
  • čerstvá bazalka
  • farebná paprika na ozdobu
patizónové mini pizze

Mini patizóny umyjeme, nakrájame na približne 1cm hrubé kolieska. Osolíme a okoreníme so zmesou korenia na pizzu. Preložíme na grilovaciu panvicu s troškou olivového oleja a opekáme spolu so strúčikmi cesnaku z oboch strán do zlatista. Potom ich preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme paradajkovým základom, sušenou bazalkou, kolieskami mozzarelly , plátkami údeného oštiepka a farebnej papriky. Necháme zapiecť v rúre pri 180 – 200st. približne 15-20 minút. Podávame s čerstvou bazalkou.) Dobrú chuť:) Patizónové mini pizze sú vhodné aj pre diabetikov, obsahujú 0 SJ:)

Details

Množstvo

4 porcie

Prep time
Čas prípravy

30 minút

Calories

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.