- 2ks mini patizóny
- soľ
- korenie na pizzu a cestoviny
- bazalka
- 2ks paradajky (paradajkový základ)
- 2ks mozzarella
- údený oštiepok plátky
- pečený cesnak
- olivový olej na teplé použitie
- čerstvá bazalka
- farebná paprika na ozdobu

Mini patizóny umyjeme, nakrájame na približne 1cm hrubé kolieska. Osolíme a okoreníme so zmesou korenia na pizzu. Preložíme na grilovaciu panvicu s troškou olivového oleja a opekáme spolu so strúčikmi cesnaku z oboch strán do zlatista. Potom ich preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme paradajkovým základom, sušenou bazalkou, kolieskami mozzarelly , plátkami údeného oštiepka a farebnej papriky. Necháme zapiecť v rúre pri 180 – 200st. približne 15-20 minút. Podávame s čerstvou bazalkou.) Dobrú chuť:) Patizónové mini pizze sú vhodné aj pre diabetikov, obsahujú 0 SJ:)
Details
Množstvo
4 porcie
Prep time
Čas prípravy
30 minút
Calories
Posledné komentáre