- 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave 185g
- 2-3 PL vegan majonézy
- soľ ,farebné korenie
- šťava z 1/2 limetky
- bazalka
- pažítka
- petržlenová vňať
- mäta/medovka
- špaldová bageta
- klíčky alpha alpha/brokolicové

Konzervu tuniaka otvoríme, scedíme zo šťavy, vyklopíme do misky, pridáme vegan majonézu a premiešame. Osolíme, okoreníme podľa chuti, pridáme limetkovú šťavu a na záver nasekané bylinky. Takto pripravenú pomazánku ešte raz premiešame a natierame na opekané bagetky. Ozdobíme plátkami čerstvej reďkovky a uhorky. Na záver pridáme čerstvo naklíčené klíčky s baby šalátom a podávame. Ručíme za to, že táto delikatesa zmizne z tanierov rýchlosťou blesku. Dobrú chuť.)
Množstvo
na 1 opečenú bagetu
Čas prípravy
10 minút
Náročnosť
Nízka
Posledné komentáre