Tuniaková pomazánka s bylinkami a klíčkami

  • 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave 185g
  • 2-3 PL vegan majonézy
  • soľ ,farebné korenie
  • šťava z 1/2 limetky
  • bazalka
  • pažítka
  • petržlenová vňať
  • mäta/medovka
  • špaldová bageta
  • klíčky alpha alpha/brokolicové

Konzervu tuniaka otvoríme, scedíme zo šťavy, vyklopíme do misky, pridáme vegan majonézu a premiešame. Osolíme, okoreníme podľa chuti, pridáme limetkovú šťavu a na záver nasekané bylinky. Takto pripravenú pomazánku ešte raz premiešame a natierame na opekané bagetky. Ozdobíme plátkami čerstvej reďkovky a uhorky. Na záver pridáme čerstvo naklíčené klíčky s baby šalátom a podávame. Ručíme za to, že táto delikatesa zmizne z tanierov rýchlosťou blesku. Dobrú chuť.)

Množstvo

na 1 opečenú bagetu

Čas prípravy

10 minút

Náročnosť

Nízka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *