Penne s pórom, tofu a sušenou paradajkou

superrýchle vegan jedlo

  • 250 g celozrnné penne
  • sušené paradajky
  • 1 menší pór
  • 1 údené tofu
  • olivový olej/ghee maslo
  • soľ, farebné korenie

Do hrnca s vriacou vodou pridáme soľ a dáme variť penne.Obšas premiešame. Medzitým si na panvičke zohrejeme ghee maslo/oliv.olej, pridáme na kolieska nakrájaný umytý pór, nastrúhané údené tofu a na kúsky nakrájané sušené paradajky. Chvíľku opekáme, kým nám pór trošku nezmäkne. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Uvarené cestoviny zlejeme a následne ich prisypeme k pripravenej pórkovej zmesi a zamiešame, nech sa nám chute pekne prepoja. Podávame ešte teplé, najlepšie s čerstvými špenátovými listami. Do SJ započítavame len cestoviny 40 g – 1 SJ. Dobrú chuť.:)

Množstvo

2 porcie

Čas prípravy

15 minút

Náročnosť

Nízka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *